Seniorklubbmesterskap våren 2015

Seniorklubbmesterskap våren 2015

Den 17. april går Seniorklubbesterskapet av staben, meld deg på nå!

Seniorklubbmesterskapet går over helga 17. til 19. april, og vil være årets første store begivenhet for alle seniorene i klubben. Det kommer til å være fire klasser man kan melde seg på i, og vi håper at det blir et stort sosialt event for alle spillere i klubben.

Fire klasser

Som tidilgere nevt vil det være fire klasser i årets klubbmesterskap, det vil være Herreklassen, Dameklassen, en sosialklasse og mixdoubleklasse.

Herreklassen: Her kan alle herrer i klubben melde seg på, og kjempe om tittelen som GTKs beste senior-herrespiller. Dette vil også være en anledning for GTK å se hvem som kan rangeres hvor, når vi begynner med SommerStigen (mer innformasjon kommer iløpet av de neste ukene).

Dameklassen: Her kan alle damer i klubben melde seg på, og kjempe om tittelen som GTKs beste senior-damespiller. Dette vil også være en anledning for GTK å se hvem som kan rangeres hvor, når vi begnner med SommerStigen.

Sosialklassen: Sosialklassen er for de som vil spille i klubbmesterskapet men ikke kjempe om det støste troféet. Her blir det mulighet for både herrer og damer å melde seg på. Selvfølgelig blir det kåret en vinner av denne klassen og, men målet er å være sosial, bli kjent og kanskje treffe din neste tennispartner.

Mixdoubleklassen: Mixdouble kommer til å være en god blanding av damer og herrer som vil fighte om det beste doublelaget i Grefsen Tenisklubb. Her må man ikke melde på en dame og en herre. Det er greit med rene herre- og rene damelag, men kan jo selvfølgelig spille en dame og en mann. Ta med deg partneren din og prøv å vinn mixdoubleklassen!

 

Syntes du noen av klassene høres spennende ut, meld deg på ved å sende en e-post til turnering@grefsentk.no, med navn, og klasse du ønsker å delta i, innen den 12. April. Ønsker du å delta i mixdouble skriver du også partnerens navn (Meld dere gjerne på sammen i samme mail.)

Prisen for klubbemsterskapet vil være 100 kr per klasse(50kr per spiller i mixdoubleklassen).