Trenere

Grefsen Tennisklubb søker tennistrenere fra januar 2022.

Grefsen Tennisklubb er i dag en stor og moderne klubb med økende aktivitet, positiv utvikling og trygg økonomi. Klubben ligger sentralt til på Disenjordet, nord i Oslo. Vi har ca. 650 medlemmer, delt mellom voksne,  barn og ungdom.

Klubben har i dag 5 stk hardcourt baner og 2 grusbaner, og et av Norges fineste ute-anlegg. Klubben har per dags dato 2 stk heltidsansatte trenere og flere deltidsansatte trenere. Vi planlegger å ha på plass en ny permanent 3 baners hall i løpet av de neste 2-3 år som utvider innendørskapasiteten fra 2 til 5 baner.

Vi vil kunne tilby fast engasjement/ansettelse og langtidskontrakt for den rette personen.

Vi ser gjerne at den rette kandidaten kan tenke seg et langsiktig samarbeid med klubben.

Hovedoppgaver vil være å assistere i drift av vår tennisskole og andre kurs, samt videreutvikling av våre talenter og klubb. Stillingen vil innebære kontor- administrative oppgaver som naturlig vil ligge under treners ansvarsområde, herunder planlegging av trening/aktiviteter og oppfølging av spillere.

Ønskede kvalifikasjoner: Erfaring som trener, minimum trener 1 sertifikat, trener 2 sertifisering er ønskelig. Ha et ønske om å videreutvikle klubben og miljøet i Grefsen sammen med oss. Vi ønsker at du er målrettet, punktlig, imøtekommende, engasjert og fleksibel.

Spørsmål om stillingen kan rettes til daglig leder, Lance Morgas på 90477627.

Skriftlig søknad med cv og referanser sendes til dagligleder@grefsentk.no

Lance Morgas

Stilling: Hovedtrener/Daglig Leder
Ansvarsommråder:

Juniortennisskole, Trenere, Turneringer, Administrasjon.

Utdannelse:

ITF Trener 1, ITF Trener 2, ITF Trener 3

Sertifisert Cardio Tennis instruktør (PTR)

Trener i Pro Tennis Academy – Durban, Sør-Afrika

Pris for privattimer:
(inkludert baller og bane)
500kr - 600kr p/t

Ignas Mazgelis

Stilling: Trener
Ansvarsommråder:

ITF Trener 1, ITF Trener 2

Utdannelse: