2. plass i NM utendørs for Per Henrik Hovelsrud

2. plass i NM utendørs for Per Henrik Hovelsrud

Det ble ingen Norgesmestere fra Grefsen i år, men Per Henrik Hovelsrud tok i år som i fjor en hederlig 2. plass i mix-double i 45+ klassen sammen med sin faste mix-partner Britt Schjøth-Iversen fra Heming.

Utendørs NM for veteraner gikk av stabelen på Frogner tennisarena 17.-22. august, men grunnet det ustabile været måtte enkelte av kampene spilles innendørs. Som vanlig var det stor deltakelse med 304 deltakere, alt ifra i de yngste klassene 35 år opp til klassen 80+, hvorav 6 fra Grefsen tennisklubb deltok.

Oppsummering fra utendørs NM for veteraner

Er man først med i NM, stiller vi Grefsen spillere gjerne i flere klasser, og Per Henrik var i tillegg til mix-double også med i single og i double, der det ble tap i førsterunde single og et knepent kvartfinaletap i 3 sett i double mot de som var førstesidet og som også til slutt stakk av med NM-tittelen.

Leif Arne Huseby, vår eldste NM-deltaker med Grefsen flagg på brystet, stilte i både 80+ single og double klasse, og avsluttet med en hederlig 3.plass i double.

Andreas Widh Dahle spilte i 40+ single og double og lange 3-sett kamper før kroppen dessverre sa stopp.

Årets NM-mester innendørs i double, Patrick Valeur i 45+ klassen, ble dessverre grunnet skader hos sin makker hindret til å ta fatt i en ny NM-tittel. Single spill i 50+ ble kortvarig med førsterunde tap.

I samme klassen 45+ traff Paal Olafsen med double-partneren på andresidete paret, der det til tross for jevne ballvekslinger til slutt ble et tap.

Det samme skjedde for Kathrin Steffen i 40+ single mot den nye NM-vinneren i klassen.

Gratulerer med flotte representasjoner!